Om oss

Välkommen till PharmaLight! - det företag som har störst och längst erfarenhet på marknaden inom LED-ljusbehandling även kallat LED-ljusterapi och LED-LLLT.

Vi har jobbat med LED-ljusterapi/LED LLLT och andra friskvårdsprodukter i 20 år. Vårt mål är att med de olika produkter vi erbjuder till våra kunder kunna underlätta för kroppens läkning och återhämtning och att underlätta i vardagen. Med fokus på hög kvalitet, effektiva, naturliga och prisvärda produkter har vi under många år samarbetat med stora delar av eliten inom hästsportsidan samt framstående idrottare och idrottsföreningar. 

Störst fokus har vi hela tiden haft på laser och LED ljusbehandling/LLLT/Photobiomodulation och vi har under åren sett så otroligt många individer få hjälp av denna behandling. Med tiden har tekniken blivit billigare att tillverka och vi är så glada att vi idag kan erbjuda flera olika ljusbehandlingsenheter för hemmabruk till privatpersoner. Vårt stora mål har hela tiden varit att kunna hjälpa så många som möjligt på det sätt vi själva fått hjälp av ljusbehandlingen. 

Det var vi som introducerade LEDljusbehandling i Sverige och på den europeiska marknaden 2004 och vi har genom dessa år jobbat med några olika av de världsledande leverantörerna med våra kunders bästa i åtanke. Vi introducerade Warp10 på marknaden - framtagen av företaget Quantum Devices i USA som en förlängning på deras samarbete och forskning tillsammans med NASA. Mycket av den forskning som är gjord inom LED-ljusterapi är utförd med HEALS-teknologin som Warp10 och Warp75 innehåller. Denna forskning banade vägen för den utveckling som skett på marknaden inom LED-ljusbehandling - bara de senaste åren har många fler studier utförts (mer än 250 studier) som visar på många fantastiska effekter av LED-ljusbehandling/LLLT (Low Level Light Therapy). Med fokus på att produkterna ska vara säkra, effektiva och prisvärda samt med målet att dela vår kunskap och erfarenhet med våra kunder genom fri servicedesk och support har vi nu efter 20 år på marknaden äntligen kommit till punkten att photobiomodulation/LLLT/LEDljusbehandling är vanligt förekommande i husapotek och i stallutrustning. Ett mål som vi jobbat hårt för med individens bästa och välmående i åtanke. 

Minns så tydligt när vi stod på mässor och marknadsförde behandlingsmetoden de första åren och ingen visste vad det var för något. Vi har behandlat hundratals - eller är det tusentals? - kunder på mässor och vid kundbesök för att visa hur bra behandlingen är och att sprida vår kunskap.

Vi introducerade Photizo Professional när den var ny på europeiska marknaden 2009. När Photizo sedan sedan lanserade den första enheten för hemmabruk, Photizo Vetcare, introducerade PharmaLight den i Europa med stor succé. Den blev snabbt en storfavorit, särskilt inom hästsporten. Äntligen en enhet för hemmabruk i en prisklass där de flesta har råd! På humansidan finns motsvarigheten Photizo Sport samt Pain Relief och Skin Care och visionen som har drivit PharmaLight sedan start kan bli verklighet. Nu kan äntligen fler få hjälp av denna snälla behandlingsmetod som underlättar för kroppens självläkning och kan minska smärta. Ingen ska behöva ha ont i onödan!

Pharmalights kunder får ta del av den kunskap och långa erfarenhet Pharmalight samlat på sig under alla år.

Fri helpdesk, ett väl utprovat produktsortiment med service, lagning, reservdelar, nyaste tekniken, ledande leverantörer på världsmarknaden, kliniska studier, men även inbyte och försäljning.

Välkommen till PharmaLight - Effektiv och säker friskvård för alla!