• Sassa

  "Köpte en liten pharma light i Falsterbo i sommar och vill bara säga att jag är SÅ nöjd!!!!! Används på både hästar och människor här hemma".

 • Sara

  "Hej! Tack för en helt fantastisk produkt Vetcare! Efter två veckors användning av VetCaren så är såret ihopdraget nu ska det lite ny hud ovanpå. Tack återigen för en fantastisk produkt".

 • Anna

  ”Jag har använt PharmaLight i 3 dagar, främst för att veterinär ordinerade behandlingen för en senskada på min ena häst; de säger att det ska halvera läkningstiden. Jag har också använt min PharmaLight på mitt sto med shivering som blir väldigt stel, särskilt nu efter sommarvila och intensiv brunst. Jag går igenom hela hästen och behandlar innan jag värmer upp och rider och efter bara 3 dagar är stelheten betydligt mycket mindre och hela hästen känns mjukare och fräschare - en process som innan tagit veckor av försiktig igångsättning innan jag sett liknande resultat. Dessutom har jag fått fantastisk support och hjälp”.

 • Jenny P

  "Jag har använt olika produkter från Pharmalight under åren. Förra året fick min häst vaskulit (svår mugg) och vi har haft väldigt mycket hjälp av silver Whinnys strumporna så dessa kan jag varmt rekommendera och företaget som sådant där du alltid får ett trevligt bemötande:)"

 • Helena

  "Vilken effekt Pharmalight har! Ella njuter verkligen och slappnar av. Spänningarna lossnar och hon känns så mjuk muskulärt. Jag har fått låna denna då Ella just nu inte är i sin bästa form... Kan även berätta att för cirka 3 år sedan ramlade jag av min häst och fick en kotkompression och 3 frakturer i ryggraden. Sedan dess har jag periodvis varit stel/ont i ryggen. Jag har haft svårt att vrida överkroppen vänster och höger. Så jag testade Pharmalighten på min egna rygg och jag tänkte vad fasiken det är bara att köra på här.. efter 2 dagar så testade jag att göra mina rörelser.. och det var helt otroligt!!! Jag kände ingenting.. jag var befriad från känslan av att något kläms i ryggen. Jag kände själv att jag var mycket mjukare i ryggen. Så JA!! Detta fungerar verkligen"

 • Cecilia

  "Tack för denna fantastiska produkt. Tror jag köpte min runt 2016 och hela familjen och hästar har haft nytta av den.. 

  Jag har fibromyalgi och den använder jag flitigt på ömma punkter och vid inflammationer. Jag stukade foten rejält och hade snabbare läkning med hjälp av pharmalighten.

  Även min man använde den flitigt när han bröt armen för 1 år sen. Läkare och sjukgymnast sa till honom att du kommer inte kunna cykelträna innan årets slut..Det hände i Mars. Han använde pharmalighten flera gånger om dagen i 3 veckor. Tidig sommar satt han på cykeln igen och tränade, otroligt sa sjukgymnasten...

  Min häst har jag behandlat vid sårskador och hans svullna bakben samt när han sträcker sin muskel på skinkan med stor förbättring med hjälp av pharmalight".

 • Petra

  "Min fina Bjarni och jag, som vi kämpat efter hans bukbråck där hans liv hängt på en skör tråd flera gånger, med hjälp av en lånad pharmalight kunde jag hjälpa till så läkningen kom igång, bild på bukbråck innan och efter.

  ​Bidrog till läkning av bukbråck på min häst, stimulerade vävnaden som kunde börja jobba !

  Använt till mig själv oxå på hälsporre, ryggont o bihåleproblem.
  Supernöjd!"

 • Camilla

  "Jag har också en Photizo som jag har haft i runt 10 år. Det är en makalös liten manick. På svårläkta sår eller infekterade sår kan man se från gång till gång hur det blir bättre och bättre samma om man behandlar ödem...ser ut som att ödemet "smälter" och försvinner medan man behandlar. Ödemet som jag behandlade var stort och veterinären sa att det kunde ta 2-3 månader för det att försvinna. Med Photizo behandling varannan dag första veckan och sedan fler och fler dagar mellan behandlingarna. Det var helt borta på 5 veckor".

 • Åsa

  "Hej, tack för att ni var så snabba på att skicka silverstrumporna, som min dotter beställde. Skickar här bilder från användningen. Tog tyvärr ingen före bild utan de första bilderna är efter 48 tim med silverstrumporna. Det såg alltså ytterligare värre ut innan vi började använda strumporna. De sista bilderna är efter ytterligare 48 timmar alltså fyra dygn efter att han fick strumporna. Helt otroligt!!! Kan tillägga att han innan strumporna ätit Hippotrim i sju dagar, men det gav ingen större effekt och det hann bli lite värre när han slutade m det o innan han fick silverstrumporna. Vi har låtit strumporna sitta i 48 tim och inte rört dem under tiden. Han rids lugnt nu för att inte tappa för mycket, men strumporna sitter hela tiden o vi skyddar dem när han duschas av. De dagar vi har bytt strumpor har vi tvättat benen med Lactacyd o de har sedan fått torka ordentligt innan vi har satt på nya strumpor. Lite skeptiska var vi ska erkännas, men det är borta nu".

 • Yvonne

  "Använder pharmalight varje morgon på mina artrosknä. Även i nacken vid spänning. Använde på min Riesenschnauzer hans sex sista år i livet. Fungerar fantastiskt".

 • Sandra

  ”Jag måste rekommendera pharmalights laser/infra. Läkte på tre tillfällen min fot som jag haft ont i, i månader... och min ena armbåge har gjort rejält ont vid utsträckning såväl som böjning med smärta i led såväl som muskler i över/underarm. Efter fyra dagar så har det börjat lätta avsevärt. Nu kan jag sova utan att jag vaknar pga armen. Om någon/några veckor så är det förhoppningsvis borta. Jag köpte den till Bolero med motivering till min man att jag och han (min man alltså) skulle använda den men att den var till B oxå...Tre flugor i en smäll... Jag kan säga att redan nu var den värd varje krona”.

 • Madelene

  "Köpte en Photizo VetCare av Pharmalight. Är så himla nöjd med produkten, fungerar på både mig, hästarna och hunden. Pharmalight levererar med högklassig service och man kan alltid kontakta dem med ens frågor. Dem är också otroligt kunniga och man kan få råd och tips av dem".

 • Christoffer

  "Har använt dessa produkter nu i några år och jag är så nöjd. Allt ifrån sårskador till hovbölder muskelkramper och sensskador !! Rekommenderar detta varmt 🙏🏼"

 • Bodil

  "Har använt Pharmalight i flera år, med bra resultat på både häst, hund och människa. På sår ser man synbara resultat snabbt!"

 • Anna

  "Beställde pharmalight vetcare av er i slutet av nov så min häst fick en blödning på yttre böjsenan.. nu är hon helt återställd och kan öka träningen mer nu. Har även kört den på mig själv och väldigt nöjd.. Skickade med en före och efter bild :-)".Andra återkopplingen: "7 mån efter skadan så gjorde vi idag comeback och vann!! Tack vare pharmalight vetcare".