Utbildning

  Vi har utbildningar för dig som har köpt PharmaLights laser/LED-ljusbehandling - vår digitala utbildning ingår när du köper din enhet.

  När du köper enheten ingår övergripande användarmanual. Det ingår också fri servicedesk, antingen via chatten här på hemsidan, på facebook messenger, dm på pharmalight_official instagram, mail eller via telefon/sms. Det ingår även medlemskap i PharmaLights Community - ett forum där ni kan ta del av behandlingsråd, tips & schema på akupunkturpunkter! Vi på PharmaLight har störst kunskap och längst erfarenhet inom LED-ljusterapi/LLLT på marknaden och det får våra kunder ta del av. 

  På våra utbildningar går vi in djupare på hur man kan behandla förebyggande på bästa sätt, vi går genom några av de vanligaste skador/tillstånd och hur man på bästa sätt kan behandla dessa som komplement till sjukvård/veterinärvård.

  För att tillgodose den stora efterfrågan har vi valt att hålla några fler utbildningstillfällen online - utbildningen ingår när du köper din enhet. Håll utkik här och på våra sociala medier för nästa utbildningstillfälle! 

  Nästa utbildningstillfälle
  Digital utbildning på zoom
  Ons 7/8 kl 20.00

  Finns platser kvar!

  Kommande utbildningstillfälle
  Digital utbildning på zoom
  Mån 9/9 kl 20.00

  Finns platser kvar!

  Är du intresserad av att gå utbildningen? För att anmäla dig till utbildningen fyll i kontaktformuläret och skriv vilket utbildningstillfälle du vill anmäla dig till samt ange vilken LED-ljusterapi/LLLT enhet du köpt från oss på PharmaLight och enhetens serienummer. Din anmälan har gått genom när du fått bekräftelse på mail.

  Contact form